Home Persoonlijk Curriculum Vitae Opdrachten Cases Visie Wat doe ik momenteel En verder nog...

Opdrachten Programma manager van een sourcing programma in de OOV sector met daarbij een ICT infrastructuur consolidatie voorafgaand aan outsourcing in een omgeving met veel stakeholders met diverse belangen. Leidinggeven aan de business unit Operations van een ICT bedrijf , bestaande uit de units Projectleiding en Consultancy, IT-beheer, Call Management, Customer Service, System Support, Repair, Logistiek. Onwikkelen en organisatie gereedheid realiseren van SaaS diensten voor een internationaal opererende organisatie die een Governance, Risk en Compliance applicatie ontwikkelt, verkoopt en implementeert .
Programma manager voor het programma ICT op Orde bij Servicentrum Drechtsteden Leidinggeven aan het Front Office van een ICT agentschap ter voorbereiding , integratie met nieuwe organisatie. Inrichten regieorganisatie na een outsourcing van operationele ICT van een overheidsorganisatie.
Kwartiermaker voor ICT-regie en -beheer organisatie voor het samenwerkingsverband van de DOWR-gemeenten. Programma manager voor het ontwerp en implementatie van een nieuwe business unit (IT beheer als business) en bijbehorende business initiatieven. Opzetten en leidinggeven aan geÔntegreerde marketing en business development afdeling. Opzetten Lines of Business.
Leidinggeven aan een agentschap in oprichting. Ingrijpend aantal projecten van meer beleidsmatig klantgerichte organisatie. Realiseren van een verandering van product oriŽntatie naar diensten verlenen in een ICT organisatie. Adviesopdracht voor Hoogheemraadschap van Delfland inzake ICT organisatie